woensdag 18 mei 2016

Nicopure Labs spant een rechtszaak aan tegen de FDA tabaks regelgeving.

10 mei 2016 - TAMPA, FL - Nicopure Labs, LLC, de toonaangevende e-liquid fabrikant van Amerikaanse bodem is de eerste die een rechtszaak aanspant voor het US District Court van het District Columbia, tegen de FDA regel waardoor elektronische sigaretten en andere vaping producten aan zwaardere beperkingen dan brandbare sigaretten onder de Amerikaanse tabakswet "Tobacco control Act" zouden vallen.

Bij deze rechtbank dient Nicopure Labs, die op geen enkele wijze geallieerd is aan een tabaksbedrijf, dat de FDA haar taak en het proces van de regelgeving geschonden heeft inzake de procedures in het bestuursrecht, en dat de achterliggende regels in strijd zijn met het Eerste Amendement van de Grondwet van de Verenigde Staten.

Halo Logo

"In 2009 bracht Halo een revolutie in de manier waarop e-liquid werd geproduceerd en verpakt, dat voor altijd de standaarden heeft bepaald in de Vape industrie terwijl destijds er er nog weinig kennis was in de damp gemeenschap op dat moment. Vandaag neemt Nicopure Labs weer de voorhoede in de vape industrie, en neemt Nicopure Labs de leiding in de verdediging van de grondwettelijke rechten en voor de toekomst van de gehele damp gemeenschap en het Amerikaanse recht om te kiezen. Door middel van een stem, neemt Nicopure Labs een standpunt in om ervoor te zorgen dat de stemmen van alle vapers worden gehoord en dat vapers eerlijk en niet worden behandeld door ze simpel met een krijtstreep doorgehaald worden door de FDA", zegt Jeff Stamler, CEO en mede-oprichter van Nicopure Labs. "Wij staan ​​volledig achter redelijke wet en regelgeving die consumenten beschermt, waarbij de volksgezondheid prioriteit krijgt om aan de ernstige schade die veroorzaakt wordt door het conventionele roken van sigaretten te verminderen, en om bedrijven in staat stelt om te overleven en te innoveren voor een betere volksgezondheid visie voor onze samenleving als geheel."

Jason del Giudice, CTO en mede-oprichter, verklaarde: "We zijn toegewijd aan verantwoorde productie op basis van superieure productnormen en strenge kwaliteitseisen. De regels van de FDA zijn er niet om de consumenten tegen slechte kwaliteit producten te beschermen; In plaats daarvan zorgt het voor een onevenredige en ongerechtvaardigde administratieve lasten om voor bedrijven zoals wij aan eisen te voldoen, terwijl bedrijven als de onze juist vastbesloten zijn in deze industrie naar de hoogste normen van kwaliteit en innovatie te streven. "

"Vandaag richten we ons tot het rechtssysteem om zo onze rechten en de rechten van onze klanten te beschermen, omdat we geloven in zijn eerlijkheid", voegde Nicopure Labs General Counsel en Chief Compliance Officer, Patricia Kovacevic. "De rol van de overheid is niet te regelen in het belang van de regelgeving; verordening moet worden gebaseerd op degelijke wetenschap en deugdelijke procedure, en het moet zeker de doelen voor de volksgezondheid bereiken. "

Over Nicopure Labs, LLC

Actief sinds 2009, Tampa gevestigde Nicopure Labs, LLC is een toonaangevende e-vloeibare fabrikant met vestigingen in de VS en Europa. Nicopure Labs heeft onlangs een upgrade van zijn 110.000 sq. Ft. Productie- en distributie-activiteiten in Gainesville, Florida om een ​​10.000 vierkante. Ft. ISO 7 Clean Room bevatten. Het verspreiden van naar meer dan 90 landen wereldwijd, heeft Nicopure Labs ook uitgebreid haar aanwezigheid met de recente toevoeging van een Europees hoofdkantoor in Nederland en vestigingen in Engeland.

Voor meer informatie over Nicopure Labs, distributie of reseller informatie kunt u terecht www.nicopure.com . Voor meer informatie met betrekking tot hun premium Amerikaanse makelij e-vloeistoffen en innovatieve lijn van de verdamper-apparaten, kunt u terecht op www.halocigs.com .

De e-liquids van Halo worden in Nederland verkocht door Vape-Depot en zijn hier te vinden.

 

Nicopure Labs spant een rechtszaak aan tegen de FDA tabaks regelgeving. was first seen on http://www.vape-depot.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten