vrijdag 24 juni 2016

Relatie tussen dampers en de Brexit, NEXIT?

NEXIT NEXIT

 

 

 

 

 

 

AL eerder heb ik de discussie gevoerd over de relatie tussen de dampers in Engeland en de mogelijke Brexit.

Achteraf... Zo zegt men hier:  Kun je een koe in de kont kijken.

Maar de Brexit is een dikke overwinning voor de dampers in Engeland.

In de UK is een rare situatie ontstaan (in de dampgemeenschap) wat exact het totale probleem van de EU beschrijft. De EU heeft een tabakswet aangenomen "de TPD" die alle lidstaten MOETEN uitvoeren zonder enige onderbouwing. Nu wil het geval dat eigenwijs als ze zijn, de Engelse "Gezondheidsraad" juist een voorstander is van e-sigaretten. En dat men in Engeland in tegenstelling tot de Nederlandse gezondheidsraad wel onderzoek heeft gedaan waaruit de voordelen van e-sigaretten naar voren komt. En er ook beleid gemaakt is en wordt in die richting.

Nu zou de politiek wel mee willen gaan in Engeland maar jah dat kan niet want men MOET de Europese TPD invoeren .. Want men is nu eenmaal onderdeel van de EU.

Regels overnemen omdat ze nou eenmaal gemaakt zijn in Brussel en regels zijn regels. Die het eigenlijke "achterliggende" doel voorbij schieten. De regels waren toch bedoeld voor "de gezondheid"? EN daar waar een AUTONOOM orgaan maar ook de keuzes van mensen naar een echt gezonder alternatief wordt tegengehouden vanwege geldbelangen in de EU komt een volk in opstand.. Nee, ik weet het zeker de dampers hebben "achteraf" toch  het verschil gemaakt in de stemmen voor een Brexit... (En men was gewaarschuwd in het Lagerhuis..)

Vergeet niet dat vanwege het "liberale" beleid in de UK de dampgemeenschap vele malen groter is dan in NL.

Ik heb maar 1 ding te zeggen tegen onze Minister President: U bent gewaarschuwd.

Blijf af van onze dampers! Stop de invoering van de Europese TPD.  Anders hebben we maar 1 keus STEM NEXIT!

 

 

 

Relatie tussen dampers en de Brexit, NEXIT? was first seen on http://www.vape-depot.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten