dinsdag 14 maart 2017

Eleaf iStick Power Nano Kit review

Een aantal maanden geleden kwam Eleaf met de Power 80w en in deze test behandelen we de kleinere versie de iStick Power Nano kit die beschikbaar is gesteld door Vape-Depot.
Vandaag nemen we deze Eleaf iStick Power Nano Kit onder de loep die standaard geleverd wordt met de Melo 3 Nano Tank.

iStick Power Nano

De iStick Power Nano is in essentie een kleinere versie van de originele Power en heeft een instelbare wattage van 1 t/m 40W met een minimale weerstand van 0.05 ohms voor temp control en 1.0 ohms voor wattage en in de bypass mode. De Power Nano heeft temperatuur controle voor Nickel, Titanium en roestvrij stalen coils in combinatie met 3 geheugen instellingen voor de TCR modus. Ondanks dat de Power Nano een kleiner formaat heeft doet hij betreft de mogelijkheden niet onder van de originele Power. De afmetingen van deze box mod zijn 55mm hoog en 38mm in de breedte dus dit is dan ook echt een kleine handzame esigaret. Deze e-sigaret maakt gebruik van een 1100mAh interne batterij wat een prima batterij sterkte geeft voor zijn grootte. Het maakt gebruik van een micro USB aansluiting om hem op te laden die zich bevind aan de onderkant. Alhoewel het niet aangeraden wordt geeft Eleaf aan dat pass-through ondersteund wordt dus je kunt er mee dampen terwijl hij opgeladen wordt. De iStick Power Nano is verkrijgbaar in de kleuren Brons , grijs, wit, hout, en geborsteld zilver (RVS-look).

Eleaf iStick Power Nano kit

Eleaf iStick Power Nano kit

Melo 3 Nano

De 22mm Melo 3 nano is 1 van Eleaf’s nieuwste tanks en ze zijn er erg trots op. De 2ml tank capaciteit voldoet aan de Europese regelgeving. Hij is eenvoudig te vullen vanaf de bovenkant . De tank wordt standaard geleverd met een 0.75 ohm MTL coil en een 0.3 ohm coil. De Melo 3 is ook geschikt voor coils van Eleaf in diverse andere ohms.
Alle onderdelen zijn onderling los en uit elkaar te halen om hem schoon te kunnen maken. En het is duidelijk dat Eleaf er alles aan gedaan heeft om lekkages te voorkomen. De airflow control op de Melo 3 Nano tank zit verstopt in de tank. Dampers zullen de kwaliteit van deze RVS tank met glas kunnen waarderen.

Eleaf Melo 3 Nano

Eleaf Melo 3 Nano

Eleaf iStick Power Nano Kit

In de kit zit de iStick Power Nano box mod inclusief  een 0.75ohm coil die al geplaatst is in de Melo 3 Nano tank. Een reserve 0.03ohm EC coil zit er ook bij. Eleaf heeft er tevens een extra reserve O-ring bijgedaan tegen het lekken net als een mini USB kabel.

Mijn eindconclusie

Net als de originele Power als de Eleaf iStick Pico Kit, ben ik een persoonlijk fan van deze box mod. Hij heeft dezelfde mogelijkheden maar nu verpakt in een veel kleinere en compactere uitvoering. Deze kit ligt prettig in mijn handpalm. De wattage is prima voor dampers die voldoende hebben aan maximaal 50watt .

Verder vind ik het uiterlijk erg mooi inclusief de geïntegreerde aanpasbare airflow. Deze kit is echt een goede kit voor beginners die op zoek zijn naar een starterskit die klein, mooi maar simpel in gebruik is.

 

Eleaf iStick Power Nano Kit review was first seen on http://www.e-juice.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten