vrijdag 15 april 2016

Shanghai Ginger Candy Review

Shanghai Ginger Candy is een met de hand gemaakt e-liquid “ELIXOR” van de fabrikant Derby City Flavor Shanghai-Ginger-CandyDeze e-liquid is op basis van 30/70 VG/PG. Getest is 7ml, 6mg nicotine (0,6%).

Deze e-liquid is getest op zowel een Aspire Premium als op een KangerTech Emow Mega die beide geleverd zijn door Vape Depot.

. Aspire-Premium-Kit-Nautilus

Verpakking: Het flesje wordt geleverd zonder extra verpakking en het flesje met etiket heeft een premium (Luxe) uitstraling. Er is gekozen voor een zwart wit etiket met een “vintage” uitstraling. Het betreft hier een glazen flesje met een druppelaar.

Hij is helaas niet voorzien van een kind veilige sluiting.

De basis ingrediënten staan er op vermeld in het Engels en is niet voorzien van “doodshoofd” zoals voorgeschreven volgens de Europese richtlijnen.

Hierdoor voldoet de verpakking niet aan de eisen gesteld door de Europese unie voor verkoop op de Europese en Nederlandse markt.

Deze e-liquid is volledig helder (transparant) van kleur. Deze liquid had lot nr2 en productie datum augustus 2014. Bij het openen van het flesje komen de lichte zoete geuren je meteen tegemoet. De 1e associatie met de geur was HALO Tribeca. (Lichte zoete caramel achtige geur) Mijn 1e smaakbeleving en indruk was WOW. Smaak: Zeer zacht, lichte tabak, zoetig, caramel, licht notig en natuurlijk (organisch). Derby City Flavors zegt zelf  “hand crafted” en “produced at a facility that processes nuts” flavors extracted from “natural food extracts”. En inderdaad.. Dit proef je. Dit is zo’n recept wat met liefde gemaakt is en volledig bestaat uit natuurlijke grondstoffen. Dit is nou typisch een liquid voor na het eten en bij de koffie. Omdat ik “helaas” niet ontkom aan de associatie met mijn favoriete e-liquid de HALO tribeca (80%) ga ik hem vergelijken.. De Shanghai Ginger Candy is beduidend zachter van smaak en proeft veel natuurlijker. Ik proef bij de HALO noten. Bij de Derby City Flavor zijn het noten! Daar waar de nasmaak van de HALO tribeca een niet nader te definiëren licht chemische nasmaak heeft proef ik hier enkel een natuurlijke notensmaak.

Dit is de 1e e-liquid die volledige natuurlijk ruikt , smaakt en zonder enige chemische nasmaak.

De throathit (gier) is verrasend goed op slechts 6mg Nicotine in zowel de Aspire Premium als de KangerTech Emow Mega. Wel voelt hij zachter “prettiger” aan. Ook de damp ontwikkeling is goed. De prijs is wat hoger maar voor een premium e-liquid zeker goed geprijsd.

Eindconclusie: Als enige nadeel voldoet de “huidige” verpakking niet voor verkoop binnen de EU. Hij is gelukkig door de Douane gekomen…. Maar door de kwaliteit van de e-liquid wordt dit wat mij betreft ruimschoots gecompenseerd. Wat mij betreft mogen ze mij deze leveren in Jerrycans 😉

De E-Sigaretten die gebruikt zijn om deze review mogelijk te maken worden verkocht door Vape Depot.

Shanghai Ginger Candy Review was first seen on http://www.e-juice.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten